M.E.Doc підтримав пілотний проект ДФС «E-Receipt»!

Нашій команді M.E.Doc, як експерту в області е-документообігу, випала чудова нагода взяти активну участь у розробці та реалізації пілотного проекту ДФС «E-Receipt» з модернізації існуючої системи фіскалізації, мета якого перевести касові операції в електронний простір. Е-чек, завірений ЕЦП, стає сучасною альтернативою фіскальним апаратам РРО з традиційними паперовими чеками, а фіскалізація відбувається з будь-якого девайсу: чи то з мобільного телефону, з планшета, чи з ноутбука у зручному місці за лічені секунди!

Компанія-розробник M.E.Doc впродовж багатьох років залишається флагманом у питаннях впровадження е-документообігу в бізнес-діяльність України. Наступним кроком на шляху оцифровування та оптимізації паперових операцій ми вбачаємо у переведенні звичайного фіскального чеку у електронний вигляд.

Ми підтримали дану технологію у всій лінійці наших продуктів! Усі можливості E-Receipt будуть доступними в програмі M.E.Doc та в інших наших продуктах у зручному для роботи юзер-френдлі інтерфейсі. Ми вже інтегрувалися та тестуємо роботу E- Receipt.

Окрім цього, для наших користувачів-смартфонолюбів у 2019 році планується вихід M.E.Doc.Mobile з усіма функціями, доступними у десктопній версії програми, включаючи E- Receipt.

Ми завжди підтримуємо проекти, мета яких забезпечити українських підприємців сучасними технологіями, спрямованими спростити та оптимізувати ряд архаїчних бізнес-процесів та створити умови для ведення прозорого та ефективного бізнесу.

M.E.Doc опис системи

M.E.Doc

Работает как пчелка

Преимущества

Экономь время и деньги

Возможности

Ваш лучший помощник

Обновления

Всегда свежий M.E.Doc

Нравится ли Вам ПО M.E.Doc?

Полезные ссылки