Запит на стан розрахунків з бюджетом в M.E.Doc

Теперь в программе можно просмотреть информацию о состоянии расчетов с бюджетом по вашему предприятию.

С помощью обновленного функционала можно с легкостью получить всю необходимую информацию в привычном для вас интерфейсе.

M.E.Doc - все для вашей оперативной и удобной работы!

Законодавчі норми електронного документообігу в Україні 2019

00:40 — закони та норми, що регламентують обмін електронними документами;

01:24 — поняття електронного документу;

Прийнято Закон про програмний РРО

Верховна Рада України 20.09.2019 року прийняла законопроекти щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг: від 06.09.2019 № 1053-1 та від 29.08.2019 № 1073.

Нагадаємо, що законопроект №1053-1 вносить зміни до Закону України "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг"(далі – Закон про РРО). Ключовим нововведенням є запровадження програмних РРО та електронних чеків.

Відправка посилання на документ представникам контрагента: інструкція користувачу

У M.E.Doc додана можливість згенерувати посилання на необхідний документ та відправити це посилання контактній особі контрагента на e-mail. Дана функція буде корисною у випадку, якщо  контрагент або його окремі контактні особи (наприклад, водій/експедитор перевізника) не може використати своє ПЗ для узгодження та підписання е-документа, або таке ПЗ у контрагента  відсутнє (наприклад, ФОП).

Ця функція доступна для первинних документів, які були відправлені у M.E.Doc, починаючи з версії 11.01.019. Отже, вчасно оновіть свою програму до останньої версії!

Відправити  посилання на документ можна як в автоматичному, так і в ручному режимі. Розглянемо детальніше.

Перехід підприємства на електронний документообіг: алгоритм дій

Основні організаційно-правові засади електронного документообігу (далі – ЕДО) та використання електронних документів в Україні встановлює Закон України «Про електронні документи та електронний документообіг» від 22.05.2003 р. № 851-IV (далі – Закон № 851).
ЕДО – сукупність процесів створення, оброблення, відправлення, передавання, одержання, зберігання,

ЕДО набирає обертів. Встигніть запровадити

Сьогодні тема електронного документообігу дуже актуальна. В мережі можна знайти багато матеріалів про переваги ЕДО у порівнянні із паперовим документообігом та впровадження ЕДО.

Новий Уряд з перших днів роботи запроваджує ЕДО. Так, Кабмін схвалив рішення про остаточний перехід на електронний обмін документами. Зміни мають запрацювати уже з 1 жовтня 2019 року.

Приобрести SecureToken

M.E.Doc опис системи

M.E.Doc

Работает как пчелка

Преимущества

Экономь время и деньги

Возможности

Ваш лучший помощник

Обновления

Всегда свежий M.E.Doc

Нравится ли Вам ПО M.E.Doc?

Полезные ссылки